MENUKAART

VAN 17U TOT 22.30U ONBEPERKT GENIETEN

Heb je een allergie? Laat het ons weten!
null

= vegetarisch

VOORGERECHTEN

Carpaccio ‘De Broertjes’
Indiase samosa – groentecurry in filodeeg
Kantonese dim sum
Patatas bravas
Nachos – cheddarkaas
Tomatensoep
Kaaskroketjes
Seizoensgerecht
Wrap gerookte zalm – heksenkaas
Gamba al ajillo – quinoasalade
Traag gegaard buikspek – zoete aardappelpuree
Salade grijze garnalen
Bitterbal gerookte zalm – limoenkoriandersaus
Vegetarische dim sum met sweet chili
Vegetarische loempia
Gefrituurde goujonette van kabeljauw – tartaarsaus
Ravioli spinazie – ricottakaas – pomodorisaus
Vitello tonato
Gebakken coquille – risotto

HOOFDGERECHTEN

Mini taco pulled porc
Seizoensgerecht
Groentelasagna
Tongscharfilet a l’Ostendaise
Scampi – curryroomsaus – rijst
Hoorntje verse geitenkaas
Souvlaki – lamsspiesje met tzatziki
Steak, fijne frietjes en pepersaus
Groenteburger
Varkensnootje – gratin – rodewijnsaus
Texaanse chickenwing
Kabeljauwfilet – puree – mosterdsaus
Albondigas – Spaanse gehaktballetjes
in pittige tomatensaus
Gemarineerde ribbetjes
Op de plaat gebakken sardientje
Groentecurry
Mexicaanse burrito van rundsgehakt
Salade Robespierre

KIDS

Chicken nuggets
Gemarineerde ribbekes
Kaaskroketten
Frietje mayo
Bitterballen mayo
Balletjes in tomatensaus
Kipsaté met appelmoes
Gefrituurde kibbeling
Spaghetti bolognaise
Steak met frietjes
Groentelasagna

ZOETE ZONDE

Seizoensgerecht
Warme appelstrudel met appeltaartijs
Dame blanche met warme chocoladesaus
Crème brûlée
Citroensorbet
Manchegokaas met appel-calvadoscaramelsaus
Rocky road brownie
Poffertjes – poedersuiker
Callebaut chocolademousse
Raketijsje
Speculoosparfait
Pasteis de nata
Vanille-ijs met discoballen
Menu