MENUKAART

VAN 17U TOT 22.30U ONBEPERKT GENIETEN

Heb je een allergie? Laat het ons weten!
null

= vegetarisch

VOORGERECHTEN

Carpaccio ‘De Broertjes’
Kantonese dim sum
Tomatensoep
Patatas bravas
Mexicaanse nacho’s – cheddarkaas
Gebakken sardien op provencaalse wijze citrusvinaigrette
Caesar salade met pulled chicken
Steurgarnalen met aiolidipje
Duvelkroketjes – kalfsvlees – truffelmayonaise
Mexicaanse nacho’s – pulled chicken
Gamba al ajillo – quinoasalade
Traag gegaard buikspek – zoete aardappelpuree
Kaaskroketjes – tomaten chutney
Poke bowl met verse Noorse zalm – wasabimayonaise
Low&slow gegaarde kippenkluifjes met een whiskey glaze
Galia meloen – gerookte ham
Tataki van Yellowfin tonijn met gember – sojasaus
Risottobal met caponata tomatensaus
Chunky salsa tomato met mozzarella op bruschetta-toast

HOOFDGERECHTEN

Mosselen op Thaise wijze – kokosroom
Eendenborst – witloof – portosaus – kroketjes
Thaise rode viscurry
Kippenbrochette – Tikka Masala
Braziliaanse entrecote – bearnaise – frietjes
Groenten wrap Fajita
Vegetarische dim sum
Tongrolletje – nantuasaus – mosseltjes
Varkenswangen in zwarte peperroomsaus – frietjes
Albondigas – Spaanse gehaktballetjes – puree
Gemarineerde ribben
Borek spinazie – feta – slaatje
Steak – peperroomsaus – frietjes
Gebakken forelfilet – puree – amandelschilfers
Pladijsfilet – kappertjes – peterselieboter
Lamskotelet – ratatouille – rode wijnsaus
Wok van scampi – glasnoedels – soja
Kippenreepjes in pindasaus – rijst
Salade Robespierre – entrecote
Slaatje gerookte paling – mieriksworteldressing
Mosselen natuur – mosselsaus
Carpaccio rode biet – geitenkaas
Scampi curryroom – Aziatische groenten
Burrito van rundsgehakt

KIDS

Spiesje van curryworst – mayo
Chickenfingers – mayo
Tik Tok hotdog
Kaaskroketjes – mayo
Frietjes – mayo
Kibbeling – mayo
Kabeljauwburger – tartaarsaus
Kipsateetje – appelmoes – frietjes
Gehaktballetjes in tomatensaus
Bitterballen – mayo
Steak – frietjes
Spaghetti met verse groentjes – tomatensaus

ZOETE ZONDE

Speculoosparfait
Rocky road brownie
Dame blanche – warme chocoladesaus – slagroom
Crème brûlée met krokant suikerlaagje
Citroensorbet
Camembert – vijgenmarmelade
Gemarineerde watermeloen – frambozensorbet
Panna cotta van aardbeien
Verse aardbeien uit Hoogstraten – vanilleijs
Vanille ijs
Amandelframbozenbiscuit
Pasteis de Nata – Portugees gebakje
Chocomousse
Raketijsje
Menu